Innovatie & verduurzaming

Niet vandaag maar morgen is bepalend voor ondernemingen. NPM Capital ondersteunt duurzame innovatie.

Medux lanceert ‘Funda voor zorgproducten’

20 juni 2017, door NPM Capital

Sinds 1 maart kunnen wijkverpleegkundigen en andere zorgprofessionals uiteenlopende zorgproducten van meerdere leveranciers bestellen op één overkoepelend platform: Duxxie. Deze nieuwe start-up van NPM-deelneming Medux werd in minder dan vier maanden tijd van idee naar beschikbare productoplossingen gebracht. Medux-CEO Jan Gorissen en Duxxie-lead Paskal van Lomm kijken terug én vooruit. “Er is nog veel inefficiëntie in de zorgmarkt.”

Lees het hele artikel >

Performance marketing: hoe je meer kunt bereiken met minder marketingbudget

23 mei 2017, door NPM Capital

Een groot deel van het marketingbudget van bedrijven gaat vandaag de dag naar online marketing. Want niet alleen brengen potentiële klanten steeds meer tijd online door, ze zoeken ook actief online naar informatie. In de slipstream van deze ontwikkeling zijn er diverse technologieën ontwikkeld die de effectiviteit van online campagnes kunnen meten en verbeteren. Vijf vragen over ‘performance marketing’ aan Rebecca Fraederich, oprichtster en CEO van het Hamburgse online marketingbureau Peak Value.

Lees het hele artikel >

Kiwa bouwt mee aan Noorse superspoorlijn

3 mei 2017, door NPM Capital

De aanleg van de Follo-hogesnelheidsspoorlijn (‘Follobanen’) tussen Oslo en de zuidelijker gelegen stad Ski geldt als het grootste infrastructuurproject van Noorwegen. Zes inspecteurs van NPM-participatie Kiwa Norway zijn fulltime betrokken bij de bouw van het station in Ski. Ze voeren onder meer inspecties uit aan de staal- en betonconstructies. Eind 2021 moet de lijn worden opgeleverd. 

Lees het hele artikel >