Innovatie & verduurzaming

Niet vandaag maar morgen is bepalend voor ondernemingen. NPM Capital ondersteunt duurzame innovatie.

Big data en kunstmatige intelligentie brengen diergenetica naar next level

23 maart 2018, door NPM Capital

Steeds meer data uit steeds meer verschillende bronnen maken het mogelijk om nieuwe patronen en verbanden te ontdekken in de groei-ontwikkeling en het gedrag van dieren. Hendrix Genetics in Boxmeer investeert fors in de ontwikkeling van een Artificial Intelligence (AI)-platform dat de huidige stand van de diergenetica naar een volgend level brengt. Bram Visser, Data Scientist bij Hendrix Genetics, legt uit wat ‘slimmer meten’ het bedrijf en de sector kan opleveren. 

Lees het hele artikel >

Clicks & bricks: hoe fysieke winkels de online business versterken

19 februari 2018, door NPM Capital

De afgelopen jaren hebben verschillende online retailers, zoals Coolblue en Fietsenwinkel.nl, meerdere fysieke winkels geopend. Een trend die de komende jaren zal doorzetten, zo blijkt uit onderzoek van Manhattan Associates, een technologieleider op het gebied van supply chain en omnichannel commerce. Naar verwachting duurt het geen twee generaties meer of de combinatie ‘clicks & bricks’ is het nieuwe normaal. In marketingtermen wordt al gesproken over ROPO: research online, purchase offline. Maar in de praktijk lopen online en offline aankopen door elkaar. Dit laat Suitsupply ook zien: met winkels op drie continenten en een wereldwijde online shop versterkt het bedrijf de band met de klant.

Lees het hele artikel >

Omnichannel activatieplatform BD myShopi zet met NPM Capital in op verdere groei

12 februari 2018, door NPM Capital

Belgische bedrijven willen consumenten blijven activeren, uiteraard zowel online als offline. BD myShopi heeft inmiddels 50 jaar ervaring in het bereiken van die consument en heeft zich van verspreider van ongeadresseerd drukwerk omgevormd naar een omnichannel platform. Belgische consumenten vinden relevante informatie via BD myShopi inmiddels online, onderweg, in de winkel en in de brievenbus. NPM Capital ondersteunt sinds 2011 BD myShopi bij de realisatie van dit platform.

Lees het hele artikel >