New Forrest

New Forrest is een producent van diepvriessnacks voor in de frituur en in de oven. De fabrikant is actief met de merken Kwekkeboom Oven in retail en Buitenhuis in het foodservice-segment.

Eind 2014 heeft New forrest onder het iconische merk Kwekkeboom innovatieve ovenproducten op de markt gebracht, waardoor consumenten geen frituurpan meer nodig hebben om krokante snacks te bereiden. Kwekkeboom Oven biedt een selectie ovensnacks aan, waaronder kroketten, bitterballen, bami-nasi snacks, kaassnacks en kipsnacks. Kwekkeboom Oven is maakt gebruik van een unieke technologie die de ovensnacks net zo krokant of zelfs nog krokanter maakt dan gefrituurde snacks.  

Buitenhuis is een ondernemersmerk dat zeer geliefd is in het foodservice-kanaal en verkoopt een selectie van minihapjes.

New Forrest heeft een fabriek in Wijk bij Duurstede waar zij haar producten ontwikkelt en produceert. Nieuwe unieke productconcepten worden in ‘cocreatie’ met specifieke klanten ontwikkeld. Daarnaast werkt het bedrijf intensief samen met leveranciers/partners én onderzoeksinstellingen (TNO, Wageningen, Food Valley) om zo continue verbeteringen door te kunnen voeren in de recepturen, producten en processen. New Forrest wil op het gebied van productinnovatie een toonaangevende speler zijn in de Nederlandse markt.

Naast het bieden van ondersteuning op het vlak van HRM en (her)financiering, fungeert NPM Capital als actieve sparringpartner bij het vormgeven van deze strategie

Voor meer informatie over New Forrest kunt u zich wenden tot NPM Capital, Leonard van Loon via vanLoon@npm-capital.com.

Terug naar het overzicht