Kramp Groep

Groothandel Kramp is leverancier van onderdelen en daarbij behorende service voor de agrarische industrie. Kramp levert niet alleen onderdelen voor tractoren en landbouwmachines, maar ook voor bouwmachines, tuin- en park machines. Daarnaast biedt Kramp een compleet assortiment aan gereedschappen en accessoires. Het bedrijf levert in heel Europa onderdelen aan dealers en reparatiebedrijven voor onderhoud en revisie.

De kracht van Kramp is dat het bedrijf een uitgebreid assortiment (meer dan 500.000 verschillende onderdelen) zeer snel kan leveren (in-night delivery), waarbij verkopers en specialisten in bijna alle Europese landen, klanten van technisch advies voorzien. Dankzij een hoge voorraadpositie, intelligente supply chain en een perfecte e-businessoplossing is Kramp een betrouwbare en niet weg te denken partner voor haar klanten.

NPM ondersteunt Kramp bij haar ambitieuze Europese groeidoelstellingen en maakte in de afgelopen jaren de opening van meerdere nieuwe verkoopkantoren en magazijnen binnen Europa mogelijk.

“In alles wat wij doen, willen wij het voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk maken om onderdelen te bestellen bij Kramp; Kramp it’s that easy!”
Eddie Perdok, CEO Kramp

Voor meer informatie over Kramp kunt u contact opnemen met NPM Capital, Paul Bisseling, via bisseling@npm-capital.com.

Terug naar het overzicht