Ultimaker

Sinds 2011 maakt Ultimaker 3D printen beter, betrouwbaarder en wereldwijd toegankelijk voor zowel professionals als gebruikers in het onderwijs. Dankzij de bekroonde 3D printers, professionele materialen en best-in-class 3D printsoftware (Cura) garandeert Ultimaker gebruikers een superieure 3D printervaring en eenvoudige toegang tot de grootste 3D printing community ter wereld.

Met een hoofdkantoor in Nederland en productiefaciliteiten in Nederland en de Verenigde Staten levert Ultimaker aan distributeurs in meer dan 50 landen. De producten en diensten van Ultimaker bereiken wereldwijd duizenden gebruikers in een breed scala aan sectoren, waaronder lucht- en ruimtevaart, automotive, gezondheidszorg, consumentenproducten, productontwerp, ingenieursdiensten, de maakindustrie, onderzoek en onderwijs. Ultimaker heeft zijn waarde voor al deze sectoren bewezen door toegankelijkheid, gebruiksgemak, hoogkwalitatieve resultaten en een uitgebreide materiële ondersteuning.

Vanaf het begin heeft Ultimaker een omgeving gecreëerd waarin kennis kan worden gedeeld en waarin kan worden samengewerkt op basis van open source standaarden. Hieruit zijn toonaangevende producten voortgekomen zoals 3D printers en Cura software, waardoor deelnemers aan de wereld van Ultimaker nu in staat zijn ideeën te realiseren en producten te creëren op een manier die eerder eenvoudig nooit mogelijk is geweest.


Voor meer informatie over Ultimaker, neem contact op met NPM Capital, via Jeroen Dikker Hupkes, dikkerhupkes@npm-capital.com

Terug naar het overzicht